Upplev magin på Tjolöholms Slott

Väljer ni att hålla bröllopsfesten i slottet har ni slottet exklusivt för er själva och era gäster.  En stämningsfull vigsel får ni i den lilla skotskinspirerade slottskyrkan. Efter ceremonin rekommenderar vi brudparet att ta en tur med häst och vagn runt godset, medan gästerna promenerar genom den vackra slottsparken upp till slottet. Det finns också möjlighet att hålla vigseln i slottets stora hall, framför den storslagna målningen ”Drottningen af Saba”, eller på paradgräsmattan mellan slottet och havet.

Brudskålen serveras på terrassen med vidunderlig utsikt över havet, eller i brasans sken inne på slottet.

Ståndsmässig middag

I slottsmatsalen, bland pampiga målningar och trolska figurer, serveras brudparet och gästerna en utsökt trerättersmiddag. Efter middagen spelas det upp till brudvals och dans i slottshallen.

Matsalen rymmer 90 gäster. Tillställningar på slottet kan börja tidigast kl 17.00 under sommarsäsongen, eftersom slottet är öppet för visningar under dagen. I regel tar vi inte emot sällskap under 30 personer.

Fira bröllopsnatt och smekmånad på godset

Bröllopsnatten blir ett härligt minne i den romantiska Grindstugan, som ligger i skogsbrynet med utsikt över strandängar och hav. Som nyblivna äkta makar kan ni sedan njuta av lugnet på godset och stanna kvar under er smekmånad.

I Tjolöholms Allmogeby finns möjlighet för gästerna att sova över. Här hittar ni kakelugn i sovrummet, himmelssäng och vedspis. Alla hus har egen trädgård. Det finns för närvarande trettiosex bäddar i Allmogebyn.

Kontakta oss på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se för mer information och bokning.

Menyförslag

Välj en av föreslagna bröllopsmenyer eller komponera er egen personliga bröllopsmeny i samråd med slottets köksmästare!