Ekologiska middagsmenyer, skapade av Storstugans köksmästare Oskar Bernhardsson, med närproducerade råvaror.

TJOLÖHOLMS GÅRD

Tartar på hemgravad MSC-märkt laxrygg, syrad röd steklök, bondbönor, Indiankrasseemulsion, forellrom

Glaserat, långbakat högrev från Tjolöholms gård, palsternackspuré, ostronskivling- och oxsvansragu, potatisfondant, portvinsreduktion

Hallontrilogi, halloncurd, hallonsorbet, hallonmaräng

HAMRA GÅRD

Pepparrotssoppa från Fjärås, syrad mandelpotatiscrème, löjrom, surdegskrutonger, gräslöksolja

Ciderbakad fläskkarré från Hamra gård, glaserad svartrot, mandelpotatis- och savojkålsragu, grillade lökar, rödvinssås med rosmarin

Karamelliserad mjölkchokladmousse, syltad havtorn, mandelricciarelli, citronkräm

HAVET

Sotad pilgrimsmussla, granskottmajonnäs, sockerärtor, saltrostad mandel

MSC-märkt kummelrygg i lardo och salvia, muscovadorostad jordärtskockspuré, smörad hummerfond, rostade minimorötter från Fjärås

Jordgubbar från Varberg, yoghurt- och fläderpannacotta, frystorkade jordgubbar, fläderkaramell