Svensk sekelskiftesidyll i Storstugan

I Storstugan firar ni ert bröllop i en nationalromantisk miljö anno 1904. Den ombonade och hemtrevliga festsalen gör kvällen till ett vackert minne.

I slottskyrkan blir vigseln en stämningsfull stund. Kyrkan rymmer 180 sittplatser och är en förhållandevis liten kyrka, byggd i skotsk stil. Då kyrkan är ekumenisk är den öppen för alla kristna samfund. Från kyrkan är det sedan en kort promenad nerför backen till Storstugan. Det finns också möjlighet att arrangera vigsel utomhus, till exempel med utsikt över hav och strandängar.

Gemytlig bröllopsmiddag

Välkomstdrinken intas på gårdsplanen utanför Storstugan eller inne i en av salarna. Väl till bords bjuds gästerna på en matupplevelse baserat på närproducerade och ekologiska råvaror. Vid vinterbröllop sprakar brasan inbjudande, under sommaren är utsikten över det halländska jordbrukslandskapet idyllisk.

Storstugan rymmer upp till 40 gäster. Vi tar normalt inte emot sällskap under 30 personer. Det går att arrangera bröllop i Storstugan september till maj.

I trygga händer

Arrangerar ni ert bröllop i Storstugan får ni en egen bröllopsvärd som ni träffar innan bröllopet, som bistår med planeringen och som är med under den stora dagen. Med oss kan ni alltid diskutera stora och små frågor som rör bröllopet. Vi erbjuder även hjälp med inbjudningar, festprogram, placeringskort och menyer.

Bo i kulturhistorisk miljö

Romantisk övernattning får brudparet i den pittoreska Grindstugan som ligger i skogsbrynet med utsikt över strandängar och hav.

I Tjolöholms Allmogeby finns möjlighet för gästerna att sova över. Här hittar ni kakelugn i sovrummet, himmelssäng och vedspis. Alla hus har egen trädgård. Det finns för närvarande 38 bäddar i Allmogebyn, fördelade på elva stugor.

För att boka kontakta oss på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.