Slottskonferens

Vid en konferens på Tjolöholms Slott får ni hela slottet för er själva. Det finns flera olika rum i slottet som används för möte, kaffe och lunch, samtliga så långt från vanliga mötesrum som man kan komma.

I möteslokalen finns vatten, choklad och frukt uppdukat för er. När ni blir hungriga serveras ni lunch och lite senare dukar vi upp cream tea på brittiskt vis med nygräddade scones. Följ gärna med på en rundvisning i slottet och missa inte att ta en uppfriskande promenad i parken mot havet.

På kvällen kan ni välja att äta exklusiv middag på slottet och vill ni stanna över natten sover ni i Carl Larsson-inspirerade hus på godset, inredda med himmelssäng och kakelugn.

Dygnskonferens på slottet

Från 3 995 kr per person. I priset ingår konferenslokal, för- och eftermiddagskaffe samt lunch dag ett, visning av slottet, tre rätters slottsmiddag, övernattning i Allmogebyn samt gemensam frukost i Storstugan.
Tillägg för enkelboende: 495 kr per boende (max tio personer i enkelboende).

Heldagskonferens på slottet

Från 1 400 kr per person. I priset ingår konferenslokal, för- och eftermiddagskaffe samt lunch.

Halvdagskonferens på slottet

Från 1 250 kr per person. I priset ingår konferenslokal, för- eller eftermiddagskaffe samt lunch.

Konferens i Storstugan

Den nationalromantiska Storstugan är en inspirerande och avkopplande mötesmiljö, med vacker utsikt över åkrar och ängar. Lunchen är tillagad på närproducerade råvaror och vid säsong hämtas grönsakerna från slottets egna köksträdgård. Väljer ni att stanna över natten har ni nära till den idylliska allmogebyn, där ni sover i hus en gång byggda för godsets arbetare.

Dygnskonferens i Storstugan

Från 2 495 kr per person. I priset ingår konferenslokal, för- och eftermiddagskaffe samt lunch dag ett, visning av slottet, tre rätters middag, övernattning i Allmogebyn samt gemensam frukost i Storstugan.
Tillägg för enkelboende: 495 kr per boende (max tio personer i enkelboende).

Heldagskonferens i Storstugan

Från 795 kr per person. I priset ingår konferenslokal, för- och eftermiddagskaffe samt lunch.

Halvdagskonferens i Storstugan

Från 550 kr per person. I priset ingår konferenslokal, för- eller eftermiddagskaffe samt lunch.

Samtliga priser är exklusive 25 % moms

För mer information och offert, kontakta bokningen på info@tjoloholm.se eller tel 0300-40 46 00.