På Tjolöholms Slott finns flertal byggnader som passar utmärkt till allt från stora event till eleganta slottsmiddagar, allt i en kulturhistorisk miljö. Det nyrenoverade Magasinet lämpar sig för stora event och middagar och går att anpassa efter olika behov. I lokalen finns stora portar som ger en fantastisk vy över slottet och trädgårdarna. Slottet ger möjlighet till pampiga middagar för över 100 personer men passar lika bra för mindre ledningsgruppsmöten och liknande. Storstugan i Carl Larsson-anda ger varje möte ett rofylld och avslappnad miljö.

Magasinet

Magasinet är godsets största eventlokal på 1200 kvm och med möjlighet att ta upp till 700 sittande gäster och upp till 1000 mingelgäster. Den runt hundra år gamla byggnaden användes förr som godsets sädesmagasin och är närmast katedralliknande med högt i tak och vackert bjälklag. Från den stora salen finns stora öppningsbara portar som bland annat ger en hänförande utsikt över slottet.

Magasinet har nyligen genomgått en omfattande renovering och värmesystem finns installerat så att den även kan nyttjas när det är lite kallare ute. Angränsande till lokalen en trappa upp finns en tillhörande lokal på ca 270 kvm. Kanaler finns i golvet för teknik och kablage m m. Tillgängligheten är god med närliggande parkeringar och faciliteter som WC och RWC finns på nära håll.

För mer information och offert, kontakta bokningen på info@tjoloholm.se eller tel 0300-40 46 00.

SLOTTSKONFERENS

Vid en konferens på Tjolöholms Slott får ni hela slottet för er själva. Det finns flera olika rum i slottet som används för möte, kaffe och lunch, samtliga så långt från vanliga mötesrum som man kan komma.

I möteslokalen finns vatten, choklad och frukt uppdukat för er. När ni blir hungriga serveras ni lunch och lite senare dukar vi upp cream tea på brittiskt vis med nygräddade scones. Följ gärna med på en rundvisning i slottet och missa inte att ta en uppfriskande promenad i parken mot havet.

På kvällen kan ni välja att äta exklusiv middag på slottet och vill ni stanna över natten sover ni i Carl Larsson-inspirerade hus på godset, inredda med himmelssäng och kakelugn.

KONFERENS I STORSTUGAN

Den nationalromantiska Storstugan är en inspirerande och avkopplande mötesmiljö, med vacker utsikt över åkrar och ängar. Lunchen är tillagad på närproducerade råvaror och vid säsong hämtas grönsakerna från slottets egen köksträdgård. Väljer ni att stanna över natten har ni nära till den idylliska allmogebyn, där ni sover i hus en gång byggda för godsets arbetare.

För mer information och offert, kontakta bokningen på info@tjoloholm.se eller tel 0300-40 46 00.