Det finns stora möjligheter att anordna arrangemang av olika slag på Tjolöholm. De vidsträckta gräsmattorna passar för utställningar, konserter och evenemang. Middagar och fester kan ordnas i slottet, Storstugan och Magasinet. Under december månad serveras slottets berömda julbord och det finns även möjlighet att äta julbord i den gemytliga och ombonade Storstugan.

Magasinet

Magasinet är godsets största eventlokal på 1200 kvm och med möjlighet att ta upp till 700 sittande gäster och upp till 1000 mingelgäster. Paketpriser finns från 100 personer. Den runt hundra år gamla byggnaden användes förr som godsets sädesmagasin och är närmast katedralliknande med högt i tak och vackert bjälklag. Från den stora salen finns stora öppningsbara portar som bland annat ger en hänförande utsikt över slottet.

Magasinet har nyligen genomgått en omfattande renovering och värmesystem finns installerat så att den även kan nyttjas när det är lite kallare ute. Angränsande till lokalen en trappa upp finns en tillhörande lokal på ca 270 kvm. Kanaler finns i golvet för teknik och kablage m m. Tillgängligheten är god med närliggande parkeringar och faciliteter som WC och RWC finns på nära håll.

För bokning och mer information kontakta bokningen på info@tjoloholm.se eller 0300-40 46 00.