Det finns stora möjligheter att anordna arrangemang av olika slag på Tjolöholm. De vidsträckta gräsmattorna passar för utställningar, konserter och evenemang. Middagar och fester kan ordnas i slottet, Storstugan och Magasinet. Med tält på gräsmattorna går det att arrangera riktigt stora tillställningar.

I slottsträdgården med utsikt över havet kan ett klassiskt garden party anordnas. Vi erbjuder även en rad aktiviteter såsom vin-, cognacs-, ost- och chokladprovning. Visning av slottet, vanlig eller dramatiserad, är alltid ett uppskattat inslag. Ni kan också laga mat i slottsköket tillsammans med vår kock, som komponerar menyn. Under handledning väljer ni ut passande viner och middagen avnjuts sedan i slottets vackra matsal.

I Storstugan finns möjlighet att konferera i naturskön och rofylld miljö. Även i slottet är det möjligt att hålla konferens.

Under december månad serverar vi vårt berömda julbord på slottet. Det finns även möjlighet att äta julbord i den gemytliga och ombonade Storstugan.