Tjolöholms bröllopsblogg »

BRUDPARENS DAG LÖRDAGEN DEN 31 JANUARI KLOCKAN 13-17

 

Välkomna till en inspirerande dag för alla som funderar på att fira sitt bröllop på Tjolöholms Slott. Under en eftermiddag får ni bekanta er med Tjolöholms olika lokaler och veta mer om hur ert drömbröllop kan arrangeras på godset. Ni får också möta Tjolöholms samarbetspartners som kan bistå er inför den stora dagen med blommor, klädsel, musik, med mera. Föräldrar, syskon, tärnor, best man, med flera. Alla som vill får komma!

 

julia_markus_kanaleli_1170_0182

Inspirationsdagen startar i Slottskyrkan kl. 13 med musik och sång av Anita Milding. Svenska Kyrkan informerar om vigsel.

Anita Milding.

Anita Milding

Grindstugan (20)

Efter det blir det möjlighet att se Tjolöholms olika boenden, Grindstugan, Gemaket och Allmogebyn. Vid fint väder kommer det även finnas möjlighet att njuta av en tur med häst och vagn till slottet (mot extra avgift). Foto ovan: Jeff Freding

kanaleli

På slottet bjuds ni på en välkomstdrink till musik av Jon Kermode och sång av Daniella Lindberg. Ni får möjlighet att mingla bland Tjolöholms Slotts samarbetspartners och träffa slottets festvärdar.

kanaleli

Det blir även uppträdande av Smoke Ring Sisters och Nöjesvärdarna visar sin musikanläggning.

Henke

Bröllopskoordinator Henrik Efson

Fotograf bröllop Toscana och Provence

Den skickliga fotografen Jessica Lund kommer från Stockholm och vill gärna ge råd och tips till alla brudpar. Brudporträttet ovan och brudgumsporträttet nedan har Jessica taget.

Fotograf Toscana och Provence

Kl. 16 startar modevisningen i slottshallen.

Kl. 15.30 Uppträder Smoke Rings Sisters i slottshallen. Bilden på Smoke Rings Sisters har fotograf Helena Berzelius tagit, och brudbuketten ovan från Åsa Blommor är fotograferad av Benny Ottosson.

Foto Helena Berzelius

Pris 100 kr per person, fritt för de brudpar som redan bokat bröllop på Tjolöholm. Bokar du bröllop på Tjolöholm efter inspirationsdagen återbetalas avgiften. Föranmälan på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.

Drottningen av Saba på Tjolöholms Slott

Drottningen av Saba målad av Julius Kronberg i slottshallen. Foto: Thomas Carlén

 Varmt välkomna på lördag kl. 13 uppe vid Slottskyrkan!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*