Tjolöholms bröllopsblogg »

SMOKE RINGS SISTERS KOMMER TILL BRUDPARENS DAG 31/1!

Foto Helena Berzelius

Foto: Helena Berzelius

 

Sara Ljunggren i Smoke Rings Sisters berättar:

Brudparens dag ska bli fantastiskt kul, vi kommer framföra delar ur vår repertoar från 1920-talet till 1950-talet och samtala med blivande brudpar om vilka möjligheter som finns när det gäller oss och musiken. Vi ser gärna att tärnor eller best man kommer med på dagen eftersom det ofta är dem vi håller kontakt med under bröllopsdagen. Brudparet själva ska bara få åka med och inte behöva tänka på praktiska detaljer under den Stora Dagen.

 

Foto: Fredrik Ljunggren

Foto: Fredrik Ljunggren

 

Förra årets upplaga av inspirationsdagen var en formidabel upplevelse för oss! Både för att det alltid är roligt att inspirera och tala med blivande brudpar, men också för att vi genuint gillar Tjolöholms Slott och den fantastiska personalen som arbetar och verkar där. Man känner alltid när man kommer innanför portarna att det här är ett slott med mycket hjärta och själ. Senast vi var där och underhöll var under ett av julborden. Det blev en ljuvlig kväll med glada tillrop och en strålande atmosfär! En liten storm utanför fönstren gjorde att det blev ännu varmare inomhus…

 

Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters i Tjolöholms slottshall

 

Vi sjunger inte bara på fester utan även gärna på vigslar. Det är alltid en stor ära att få bidra till de starka känslor som utspelar sig under en vigsel. Vilka sånger får brudparen välja helt själva, det är viktigt att det är musik som betyder något och har en mening för brudparet. Vi arrangerar upp dem trestämmigt så att de verkligen får den där extra dimensionen. Smoke Rings Sisters samarbetar med allt från enskilda musiker och stråkkvartetter till rena jazzband, ja till och med storband!

Smoke Rings Sisters..

Glöm ej! Lördagen den 31 janauri kommer dessa tre godingar att komma till Tjolöholm!

 

Och här två härliga klipp från YouTube…

 

 

Klicka här om ni vill läsa mer om Brudparens Dag på Tjolöholm!

 

 

smoke rings sisters gröna salongen

Smoke Rings Sisters i lilla gröna salongen på slottet. I detta rum brukar bröllopskoordinatorna och brudparen sitta och planera bröllopen. Tavlan i bakgrunden har slottets egen byggherre Blanche Dickson målat.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*