Tjolöholms bröllopsblogg »

BRUDPARENS DAG LÖRDAGEN DEN 31 JANUARI!

sa-126Foto: OttossonPhoto

En inspirerande dag för alla som funderar på att fira sitt bröllop på Tjolöholms Slott. Under en eftermiddag får ni bekanta er med Tjolöholms olika lokaler och veta mer om hur ert drömbröllop kan arrangeras på godset. Ni får också möta Tjolöholms samarbetspartners som kan bistå er inför den stora dagen med blommor, klädsel, musik m.m.

Inspirationsdagen startar i Slottskyrkan kl 13 med musik och sång av Anita Milding. Svenska Kyrkan informerar om vigsel. Efter det blir det möjlighet att se Tjolöholms olika boenden, Grindstugan, Gemaket och Allmogebyn. Vid fint väder kommer det även finnas möjlighet att njuta av en tur med häst och vagn till slottet (mot extra avgift).

På slottet bjuds ni på en välkomstdrink till musik av Jon Kermode och sång av Daniella Lindberg. Ni får möjlighet att mingla bland Tjolöholms Slotts samarbetspartners och träffa slottets festvärdar. Det blir även uppträdande av Smoke Ring Sisters och Nöjesvärdarna visar sin musikanläggning. Kl 16 startar modevisningen i slottshallen.

31 januari kl 13-17. Pris 100 kr per person, fritt för de brudpar som redan bokat bröllop på Tjolöholm. Bokar du bröllop på Tjolöholm efter inspirationsdagen återbetalas avgiften. Endast föranmälan, på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.

Varmt välkomna alla!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*