Tjolöholms bröllopsblogg »

BALFOTOGRAFIER TAGNA AV FOTOGRAF JONNA NIMONIUS

Jonna Nimonius

 

Fotograf Jonna Nimonius stora passion ligger i det dokumentära och hon vill att hennes bilder ska förmedla en historia som känns äkta. Under fyra år läste hon fotografi i London och tog hon examen från BA Photographic Arts på University of Westminister. Det hon älskar allra mest med Tjolöholm är att vart man än vänder sig hittar man fantastiska motiv och fantastiska ting. Jonna säger, ”blickar man åt ena sidan ser man rakt ut i havet, andra sidan en drömsk trädallé och mittemot ser man upp mot det maffiga slottet.” Hon älskar Tjolöholms blandning av havet, horisonten, skogarna, slottsträdgården, slottet, och hon är i stor beundran av arkitekt Lars Israel Wahlmans känsla för att skapa symmetri i slottsträdgården. Jonna är Göteborgare och skattar att Tjolöholm ligger så nära storstaden. Bilderna i det här blogginlägget föreställer tre balpar av gymnasister som i våras var uppklädda inför deras studentbal…

 

 

Jonna Nimonius..........Jonna Nimonius........Jonna Nimonius.......Jonna Nimonius......Jonna Nimonius.....Jonna Nimonius....Jonna Nimonius..Jonna Nimonius.

 

 

Jonnas dröm på Tjolöholm är att få fotografera ett heldagsbröllop och vara med från morgonen tills långt in på kvällen, att få göra en porträttsession när mörkret lagt sig – med månljuset som ljuskälla.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*