Tjolöholms bröllopsblogg »

VINN EN BRÖLLOPSNATT I TJOLÖHOLMS GRINDSTUGA

Grindstugan_2, foto Mija Renström
Gilla Tjolöholm på Facebook och var med och tävla om en bröllopsnatt eller en romantisk natt i Tjolöholms bedårande grindstuga! Var beredd med kameran eller mobiltelefonen nu under sommaren. Allting du ser och upplever kan bli romantiska fotografier. Lyckas du fånga din kärlek, på bild, så kan du vinna er bröllopsnatt i den romantiska grindstugan på Tjolöholm.

Av de fem foton som får flest gillamarkeringar så väljs en bild av en fyrhövdad jury på Tjolöholms slott ut som vinnare. Tävlingsbilderna ska läggas ut direkt tävlingsloggen på Facebook Logga in på Facebook och klicka på denna text.

Bilden får vara tagen var som helst, gärna på Tjolöholm, men alla andra ställen går lika bra. Det är helt godkänt att gilla sin egen bild. Max två bilder per Facebookanvändare och bilderna måste vara tagna av dig själv eller alternativt föreställa dig själv… och kanske även den du älskar.

Tävlingen pågår till och med den sista augusti. Glöm inte att om ni lyckas fotografera något som ni älskar, då har ni redan vunnit, även om ni inte får flest gillamarkeringar! Facebook är inte rättvist och ”Facebookkärlek” är sällan som den i verkligheten!

 

 

IMG_5511

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*