Tjolöholms bröllopsblogg »

VAR MED OCH TÄVLA OM ETT VIGSELPAKET PÅ TJOLÖHOLM

brollop_tjolo_2906

 

Hur ser den perfekta vigseln ut för just dig? Tävla om att vinna ett vigselpaket på Tjolöholms slott.

Tillsammans med By Angels, Juvelstudion, Åsa blommor och Fotograf Ann-Charlotte Fägerlind bjuder vi nu in er till en tävling i James Dicksons anda. James Dickson som utlyste en arkitekttävling för att hitta den bästa arkitekten att rita slottet.

Så här går det till: Gå med i Tjolöholms Facebookgrupp och besvara frågan om ”hur den perfekta vigseln ser ut?”. http://www.facebook.com/groups/126402144056421/?notif_t=group_r2j#!/events/505748626107735/ De som vinner får följande:

-Tjolöholms nya vigselarrangemang på paradgräsmattan framför havet, (värde 15 000 kr). Kyrklig eller borgerlig vigsel, utsmyckning med pelare och blomsterhjärta eller blomsterportal som ramar in brudparet, rosenblad i altargången samt vitinklädda sittplatser till gästerna. (Kostnad för vigselförrättare och musiker ingår ej.)

-Åsa Blommor bjuder in de lyckliga vinnarna till konsultation där de tillsammans med er kommer fram till vad just ni önskar i blomsterväg. De förser er med de arrangemang ni önskar för att er dag skall bli perfekt och precis som ni har tänkt er. Utöver brudbuketten så bjuder de på corsage till brudgum och Bestman och även på blommorna till tärnan.

-Juvelstudion ger 40 % rabatt på vigselring och morgongåva.

-By Angels står för smink, naglar, håruppsättning samt en brudklänning för ett värde av 10 000 kr.

-Fotograf Ann-Charlotte Fägerlind bjuder på en heldagsfotografering och följer med er från påklädningen till bröllopsvalsen. I paketet ingår en elegant coffeetablebook 30 x 30 cm samt två små 20 x 20 cm.

Tävlingen pågår 23 juli – 27 november.

Vinnaren utses av en intern jury och presenteras på hemsidan och Facebook den 4 december.

Bröllopet skall äga rum mellan maj-september 2013.

Stort lycka till alla ni lyckliga som har någon ni vill gifta er med!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*