Tjolöholms bröllopsblogg »

LARS WALLIN

smallpigart.

 

Charlotta på bilderna ovan bar en otroligt vacker Lars Wallin klänning på sitt Tjolöholmsbröllop. Lars Wallin började sin bana som modeskapare när han efter gymnasiet tog jobb vid Länsstyrelsen i Västerås. Hans uppgift var att sortera deklarationer. För att få utlopp för sin kreativitet skapade Lars samtidigt smycken som hans kollegor älskade. Till slut så fick han gå mellan avdelningar och leverera sina smycken.

Det är klänningarna som blivit hans signum men han tycker fortfarande mycket om att skapa smycken. För Lars står couture för den kompromisslösa helheten. Han älskar magin i att skapa en klänning som bara ska användas under en enda dag. Han skapade kronprinsessan Victorias Nobelklänningar åren 2000, 2003 och 2006. Han skapade även Prinsessan Madeleines Nobelklänning år 2008.

 

  • […] Charlotta gifte sig med Ola på Tjolöholm, åkte hon flera gånger till Stockholm för att träffa Lars Wallin, som var den designer som fick kreera hennes oförglömliga brudklänning. Lars börjar alltid skapa […]ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*