Tjolöholms bröllopsblogg »

100 BRÖLLOP…

Grindstugan_2, foto Mija Renström
Jag och Henrik började jobba som gymnasielärare på samma skola hösten 2003. Under åren har vi alltid tyckt om varandra och kanske småflirtat på personalfester, men inget mer än så. Hösten 2009 hände något, en dag under en konferens fick jag syn på Henrik och min mage gjorde en volt. En känsla av att jag ville att han skulle hålla om mig resten av livet kom över mig. Efter detta kom den svåra perioden – hur berättar man för en kollega hur man känner utan att riskera att det blir pinsamt på jobbet? Efter några veckors subtila hintar och spontan-after works så vågade jag säga vad jag hade på hjärtat. Turligt nog kände han samma sak för mig och sedan den 9 oktober 2009 har det varit vi. När vi firade ett år tillsammans tog han med mig till en stuga vid Tjolöholms slott och friade.

                                                                                                                                                                               /Linda Efson

De övergripande planerna för ett bröllop liknar nästan alltid varandra, ändå blir varje bröllop så personligt och unikt. Själv har jag arrangerat ungefär 100 bröllop vid det här laget och tycker fortfarande det är lika spännande och roligt.

                                                                                                                                  /Henrik Efson, bröllopsvärd på Tjolöholm

Henke

Henrik

 

Om ni vill boka eller veta mer om Grindstugan, Allmogebyn eller Gemaket så kan ni e-maila info@tjoloholm.se eller ringa på telefon 0300-40 46 00. Tina Bengtssons telefonnummer är 0300-40 46 05, 0704-12 32 15. Klicka här för läsa intervju med Tina.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*