Tjolöholms bröllopsblogg »

SMOKE RINGS SISTERS SJÖNG PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT

 

Fotot Valdemar Hemlin Johan_och_Brenda Smoke Rings Sisters

Bröllopsfotograf Valdemar Hemlin, vh-brollopsfotograf.se

Den sjätte februari i år sjöng Smoke Rings Sisters på Brenda och Johans bröllop på Tjolöholms slott. Stina Klintbom som är en av de tre medlemmarna i sångtrion berättar så här om bröllopet:

Ett bröllop på slottet är det många som drömmer om. Tjolöholms slott har till och med en alldeles egen slottskyrka i nära anslutning till slottsbyggnaden. Trots att det är en liten kyrka är den både pampig och mysig på samma gång och man får den där högtidliga känslan direkt när man kommer innanför tröskeln. Det är något speciellt med sång vid bröllop. Det kändes som om alla i kyrkan slappnade av lite när vi började sjunga och även brudparet som fick en liten paus från allt fokus och själva bara kunde få stå och lyssna en stund på sin favoritmusik. Smoke Rings Sisters sjöng den vackra ”A thousand years” tillsammans med kantor Anita Milding på piano och akustiken var underbar att sjunga i!

Det något regniga februarivädret gjorde att slottsomgivningarna gav ett litet mystiskt och sagolikt intryck men det var skönt att komma in i värmen i slottet. Medan gästerna inväntade brudparet sjöng vi lite mingelmusik till fördrinken, bland annat den mycket passande sången ”Champagne”.  Sedan blev det en liten paus när brudparet gjorde entré på den stora trappan och gästerna samlades till gruppfotografering, innan vi fortsatte med mer härlig jazzmusik. Sedan var det dags för middag och vi drog oss undan för ännu ett klädbyte. Medan vi väntade på att dansen skulle börja fick vi smaka på en fantastiskt god bröllopsmeny, all eloge till de duktiga kockarna!

Till slut var det så dags för brudvals, som numera oftast blir mer av en foxtrot. Brudparet hade valt ”The way you look tonight” och snart fylldes dansgolvet av dansanta par i alla åldrar. Efter en liten paus för tårta drog vi igång dansen igen, nu med lite mer ös och även lite bossa- och salsarytmer, efter önskemål från de sydamerikanska gästerna. Ännu en härlig kväll på Tjolöholms slott!

Dessert bröllop 6 februari 2016

Foto: Theresa Skjolden, Smoke Rings Sisters

 

VIT CHOKLADMOUSSE PÅ BROWNIEBOTTEN

serveras med limesockrade jordgubbar och björnbär- och stjärnanissorbet

Vin: Mistral Moscato d’Asti DOCG, Italien

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*