Tjolöholms bröllopsblogg »

BILDKOLLAGE FRÅN EN AV BENNY OTTOSSONS PORTRÄTTFOTOKURSER PÅ SLOTTET FÖRRA VECKAN

Förra veckan hade fotograf Benny Ottosson två fotokurser på Tjolöholms Slott. Både kursdeltagarna och modellerna verkar ha tyckt kurserna var både mycket trevliga och lärorika.

En av kursdeltagarna var fotograf Gudrun Holm från Smögen. Hon älskar allting som har med bröllop att göra och hon älskar att föreviga bröllop. Hon startade sitt företag Isoletta Foto efter att ha arbetat för tidningen Bröllopsmagasinet i flera år.

Här är ett kollage av några av de bilder som hon tog under kursen med OttossonPhoto.

 

Gudrun Weronica

 

På en av kursdagarna var det lite för få frivilliga modeller som hade anmält sig. Då hoppade smyckesdesignern Weronica Ziemann in! Hon var egentligen inte där för att stå framför kameran utan var egentligen med för att låna ut sina egendesignade och egentillverkade smycken.

Weronica Ziemann gör förlovnings- samt vigselringar, men även hårsmycken, brudkronor med mera. Allt är egen design och helt handgjort. Hon arbetar även ofta om ärvda ringar till något eget och speciellt. Hon kommer från Orust men bor i Göteborg och har sin ateljé i Kålltorp dit man är välkommen på besök. Klicka här om ni vill titta på hennes smyckesdesign. 

Foto: Gudrun Holm, Isoletta Foto

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*