Storstugan byggdes 1904 i nationalromantisk stil och är vackert belägen med utsikt över ängar, åkrar och hav. I den övre delen av Storstugan ryms det 50 personer och salen kan stängas till med hjälp av en skjutdörr mellan den övre och nedre salen. Under ett besök hos oss berättar vi för er om Storstugan och byn. Storstugan ligger strax nedanför slottskyrkan, ca 900 meter från slottet.

I köket tillreds råvaror odlade eller uppfödda i så stor mån som möjligt från Halland. Vi förser oss med råvaror efter säsong från Fjärås, Tvååker osv, och framför allt från slottets egna köksträdgård Hemtrefnaden. Där odlas ett flertal anrika örter och grönsaker som Storstugans kockar fördelar broderligt till alla gäster.

Meny våren 2020

Herr Dicksons långbakade fläskarré från Hamra gård, serveras med ljummen potatis- och primörsallad, Vaccaost samt tryffel- och rödvinssås

Diakonissan Lisas ströbrödbakade rödtungsfilé, fylld med kräfta och dillfärskost, serveras med potatispuré, säsongens grönsaker samt kräftsås smaksatt med brynt smör

Grevinnans majs- och bönbiffar, serveras med primörsallad och tryffeldressing

I priset ingår bordsvatten, ekologiskt kaffe och nybakad muffins. Pris 200 kr per person inkl moms.Gäller för grupper om minst 25 personer. En fri per 20 betalande gäster.

Samma rätt bokas för alla gäster – men naturligtvis gör vi undantag för specialkoster. Meddela oss definitiv bokning och antal gäster senast en vecka innan. Avbokning av arrangemang ska ske minst 1 vecka innan. Definitivt antal gäster meddelas senast 3 dagar innan.

Boka via e-post, info@tjoloholm.se eller telefon 0300-40 46 00