Tjolöholm har ingen kvällsöppen restaurang på området då Storstugans kafé och restaurang stänger kl 16. I samband med er vistelse har ni därför möjlighet att beställa olika paket som levereras till ert boende. Kontakta Storstugan på 0300-40 46 10 eller storstugan@tjoloholm.se för att höra aktuell meny. Beställ gärna i god tid, senast en vecka innan er ankomst!

Grindstugan och Allmogebyns stugor har ett eget kök med spis, ugn, kylskåp samt mikrovågsugn där ni enkelt kan laga er egen middag. Gemaket har ett eget kylskåp. Frys finns i Grindstugan samt i huset Smeden Lindvalls hus, 1B.

Måltider att beställa till ert boende

Romantiskt arrangemang

består av fruktfat med säsongens frukter, Tjolöholmschoklad, färska blommor samt en flaska champagne (375 ml) och två flaskor Ramlösa. I paketet ingår även lån av morgonrockar. Pris 595 kr för två personer.

Grevinnans hemgjorda paj,

serveras med blandsallad och bröd. 119 kr per person.

Säsongens soppa,

med krutonger och tillbehör samt Storstugans bondbröd på kallpressad rapsolja. 129 kr per person.

Dagens middag

med bröd och smör samt liten blandsallad. 159 kr per person.

Hovstallmästarens charkbricka

med tre sorters kallskuret, tre sorters ostar, marmelad, bröd och hemgjord potatissallad. 299 kr per person.

Familjen Dicksons delikatesser

– en rikligt tilltagen chark- och ostbricka med ett stort urval av de bästa delikatesserna från Halland, serveras med knäckebröd, bröd, marmelader och säsongens inlagda grönsaker. 450 kr per person.

Moussetårta

med säsongens bär och tillbehör. 55 kr per person.

Hyr en kock

– en av Tjolöholms kockar kommer hem till er stuga och tillagar på plats en säsongsbetonad trerättersmiddag. 7000 kr i kockhyra samt 350 kr per person.

 Tjolöholms Storstugan Gemaket