Vägbeskrivning

Med bil: Tjolöholms Slott ligger ca 4 mil söder om Göteborg. Från E6/E20 väljer du avfart 58, Fjärås/Tjolöholm. Följ därefter skyltning.
GPS: N 57 23.903 Ö 12 6.188
Med buss: Om du åker kollektivt väljer du pendeltåg från Göteborg till Kungsbacka, därefter buss 732 mot Frillesås. Från hållplatsen Torpa Smedja är det ca 3,5 kilometers promenad.

Parkering

Parkering kostar 40 kr/fyra timmar (efterföljande timmar 10 kr/h. Parkering betalar du enklast via Easypark – parekringsområdeskoden är 6901. Det finns även möjlighet att betala med kort eller kontanter i våra parkeringsautomater. Har du säsongskort gäller det parkeringskortet. Tänk på att delar av parkeringsplatserna är belägna på ett gräsfält där det blir blött vid regn. Har ni möjlighet att samåka, gör gärna det! Vid de mest populära dagarna kan det bli kö till parkeringen, men vi har många parkeringsvärdar på plats för att på bästa sätt fylla parkeringen och underlätta för alla besökare.

Husbilar

Ställplatsparkeringen är markerad med skylt när ni anländer till Tjolöholm. Max två dygn. Det finns sex platser med el och tre extra långa platser, totalt 20 platser. Ställplatsavgiften är 245 kr/dygn. Utöver ställplatserna råder campingförbud på hela Tjolöholmshalvön. Ställplatserna går ej att förboka.

Tillgänglighet

Utan hjälp: Utställarområdet utomhus och inomhus i Magasinet, vägarna mellan marknaden, slottet och restaurang Storstugan.
Med hjälp: Slottets första våning, slottskyrkan och restaurang Storstugan.

Permanenta ramper finns till Manegen. Till slottet, Slottskyrkan och Restaurang Storstugan kan tillfälliga ramper läggas ut av personalen. Ramperna klarar dock ej permobiler på grund av lutningen.

Toaletter

Toaletter finns i Manegen och i Restaurang Storstugan och i anslutning till parkeringen.

Handikapptoalett finns i Manegen och i Restaurang Storstugan. Slottets handikapptoalett öppnas vid behov av personalen. Vid parkeringen finns dessutom en handikappanpassad toalett.

Gruppbokningar

Julmarknaden är ett populärt utflyktsmål för grupper. Förboka entré till förmånligt pris och måltid i den mysiga Storstugan (gäller grupper på minst 20 pers). Kontakta oss på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se om du är intresserad av att boka.

Barnvagnar

Det går fint att ta med banvagn på hela julmarknadsområdet, utomhus och inomhus. Ej inomhus i slottet och i Restaurang Storstugan.

Hundar

Hundar är välkomna men måste vara kopplade och är ej tillåtna att följa med inomhus i restaurang Storstugan och slottet.

Mer information

Kontakta oss gärna om du undrar över något! Tel 0300-40 46 00, e-post info@tjoloholm.se.

Med reservation för ändringar.