Yoga och frukost

Lördagar 8.00 från 5 juni, från 1 juli även torsdagar 7.30

Välkommen att ge dig själv en skön start på dagen med yoga och frukost här på Tjolöholm. Tillsammans med omtyckta yogaläraren Josefin Andersson bjuder vi in dig till exklusiv yoga i slottsmiljö.

Ni möts på den stora gräsmattan framför slottet mot havet. Här njuter du först av en lugn och välgörande stunds mjuk yinyoga, med havet som utsikt och slottet bakom dig, följt av en fantastisk frukostbuffé i Storstugan.

I en liten grupp guidar Josefin dig genom 90 minuters mjuk och lugn yinyoga – en stillsam yogaform med läkande effekter för såväl kropp som själ. Klassen innehåller en kort introduktion till yinyoga och efter det är allt du behöver göra att låta dig guidas genom positioner och vila.

Unna dig en upplevelse utöver det vanliga där du får chans att ge dig själv en återhämtande treat. Helt enkelt ett vänligt sätt att starta morgonen på – själv eller tillsammans med någon du tycker om.

Josefins specialitet är återhämtning och rörelse – och hur det kan kopplas till ökad kreativitet och livsglädje. Och kanske viktigast av allt – yoga ska inte vara svårt eller krångligt utan något som blir av. Inga förkunskaper krävs.

Att tänka på

– Kom gärna 10-15 minuter innan start så ni kan börja på utsatt tid
– Ta med yogamatta samt en tjockare filt som ni kommer använda som stöttning i de olika positionerna
– Mjuka kläder och kanske en extra tröja beroende på väder (vid regn kommer ni hålla till i lokalen ovanför slottsbutiken. Du meddelas i så fall via sms.)

Om Josefin

Josefin driver företaget Älska Vara Nu där hon arbetar som som yogalärare, konstnär och kreatör. Hon undervisar kurserna Hej mer kreativitet! Hej då prestation, Våga vara du, Yoga för Den hållbara chefen samt driver Rehabprogram för utmattade. I övrigt undervisar hon workshops och helgkurser där hon kombinerar yoga och skapande. Som konstnär ställer hon ut på gallerier runt om i Västsverige, senast på The Gallery hos Gothia Towers, Strandverket Konsthall på Marstrand och nu under sommaren hittar du hennes verk här på Tjolöholm på Galleri Loftet.