Här hittar du svaret på några av våra vanligaste frågor. Får du inte din fråga besvarad här är du välkommen att kontakta Tjolöholms Slotts bokning på 0300-40 46 00 (måndag-fredag kl 10-12 och kl 13-15) eller info@tjoloholm.se.

Var kan jag köpa biljett?

Det lättaste är att köpa biljett direkt via internet, du kan då själv i lugn och ro välja vilka platser du önskar. Har du inte möjlighet till detta rekommenderar vi dig att kontakta Ticksters support på 0771-47 70 70. Du kan också köpa biljett på Kungsbacka Turistbyrå i Fyrens kulturhus, tel 0300-834595, och på Pusterviks biljetter, Järntorgsgatan 12 i Göteborg, tel 031-130680. Vi avråder från att köpa biljetter från biljettsiten Viagogo, som finns på konsumentverkets varningslista.

Vad kostar biljetterna?

Biljetterna kostar 545 kr på främre parkett (inkl program), 495 kr på parkett och 445 kr på bakre parkett.

Jag vill förboka pausservering?

Det går bra förboka genom att gå in på biljettbokningslänken och köpa till mat och dryck. Se bara till att du beställer på rätt datum! Du kan välja mellan att hämta ut din beställda mat och dryck före föreställningen eller i paus. Du måste dock hämta ut hela beställningen vid ett och samma tillfälle.

Jag vill köpa till teatermeny?

Det går bra att boka teatermenyn efter att du köpt biljett. Det bör dock ske minst fem dagar innan aktuellt datum. Klicka här för att komma till teatermenyn.

Varför har jag inte fått min biljett?

De vanligaste anledningarna till att du inte får din biljett är att den har fastnat i din mailleverantörs spam-filter, eller att du angivit fel mailadress. Titta i din skräppostmapp, om biljetten inte finns där kontakta Ticksters kundtjänst.

Jag vill betala med faktura?

Kontakta Ticksters kundtjänst, de kan hjälpa till med en förskottsfaktura.

Kan jag få en mobilbiljett?

Alla biljetter är redan mobilbiljetter. Du öppnar biljetten i din smartphone genom att klicka på länken i kvittomailet.

Vad gäller om jag vill avboka mina biljetter?

Vill du avboka din biljett går det bra om du har köpt till avbokningsskydd och gör det minst sju dagar före föreställningen. Du klickar här för att genomföra avbokningen.

Hur fungerar parkeringen?

Det finns mycket gott om parkeringsplatser på godset. Parkeringsavgiften är 45 kr för 4 timmar (efterföljande 10 kr/timme) och går till restaurering av slottsparken. Du kan betala med mynt, kort eller via SMS Park. Det tar några minuter att gå från parkeringen till teaterlokalen, ca 200 m.

Handikapparkering finns ca 100 m från teaterlokalen. Det går även utmärkt att köra fram till teaterlokalen och släppa av gäster som har svårt att gå. Bilar med handikapptillstånd kan även parkera ca 10 m från Storstugan.

Det finns också ställplatser på Tjolöholm. De är inte bokningsbara och el ingår inte. Kostnaden för ställplats är 125 kr/dygn (max två dygn).

Finns det rullstolsplatser?

Ja, det finns fyra rullstolsplatser vid varje föreställning. Platserna bokas via 0300-40 46 00, eller via de olika biljettombudens kundservice. Plats för ledsagare ingår vid bokning av rullstolsplats.

Kan mitt barn följa med?

Barn och ungdomar är välkomna på sommarteatern, men man får vara medveten om att föreställningen främst riktar sig mot en vuxen publik. Om det kan passa och roa den yngre generationen eller ej, tror vi att du som vårdnadshavare bäst kan bedöma.

Hur lång är föreställningen?

Längd på föreställningen är ca 2,5 timme, inklusive 20 minuter paus. Insläpp sker 20 minuter innan showstart. Föreställningen spelas i Magasinet, och alla platser är under tak. I år har Magasinet utrustats med bekvämare stolar och det är mer plats i raderna, jämfört med förra året. Kyliga kvällar rekommenderar vi en varm tröja och kanske en filt. Filtar finns att köpa i Slottsbutiken.

Finns det pausservering?

Ja, före föreställningen och i paus finns det möjlighet att handla i Manegens servering. Här finns bland annat räksmörgås, wraps, chokladpraliner och dryck att välja mellan. Endast kortbetalning i serveringarna, kontantbetalning är möjlig i Slottsbutiken.

Vad kan jag göra mer på Tjolöholm?

Vi rekommenderar att du kommer i god tid så att du hinner ta en promenad i den vackra slottsträdgården. Vid badstranden finns badbrygga, picknickbord och grillplatser. Följ gärna med på en visning av slottet. Slottsbutiken är öppen hela kvällen och här kan du botanisera bland unika produkter och köpa med ett minne från besöket på Tjolöholm eller hitta den perfekta gå bort-presenten.