Biljettpriser och avbokningsskydd

Ordinarie biljett till föreställningen kostar 545 kr per person för främre parkett eller 495 kr per person samt serviceavgift 30 kr. Mat eller dryck ingår inte i biljettpriset. Avbokningsskydd kan köpas som ett tillägg vid biljettköpet. Det kostar 50 kr och berättigar till avbokning fram till sju dagar före föreställningen.

Gruppbokning

Om ni är en grupp på 20 personer eller fler kan ni anmäla intresse för att boka biljetter genom att klicka här. Ni kan också kontakta oss på info@tjoloholm.se eller tel på 0300-40 46 00 så hjälper vi dig.

När ska jag vara på plats?

På din bekräftelse hittar du information om rekommenderad ankomsttid till föreställningen. Några dagar innan ditt besök kommer även ett välkomstmail med mer information.

Hur länge håller föreställningen på?

Runt 90 minuter utan paus.

Vad finns att äta?

Kafé Manegen ligger i anslutning till Magasinet och öppnar redan kl 11.00 varje dag. Vi rekommenderar att du förbokar mat och dryck i samband med ditt biljettköp. Vill ni uppleva den fantastiska maten och miljön i Restaurang Storstugan kan du boka bord via tel 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se. Restaurang Storstugan ligger ca 600 m från Magasinet. Klicka här för att läsa mer om Tjolöholms serveringar. 

Ni meddelar oss behov av specialkost vid bokningstillfället, alternativt senast en vecka innan ert besök.

Kafé Manegen har sittplatser inomhus och en större uteservering med utsikt mot slottet.

Detta kan du beställa i samband med biljettköp

Grevinnans räksmörgås med kokt ägg, dillmajonnäs och picklade rotfrukter på kryddigt bröd samt öl/vin 210 kr

Grevinnans vegetariska smörgås med halländsk Vaccaost, marinerad portobello och picklade rotfrukter samt öl/vin 210 kr

Grevinnans räksmörgås med kokt ägg, dillmajonnäs och picklade rotfrukter på kryddigt bröd samt alkoholfri dryck 175 kr

Grevinnans vegetariska smörgås med halländsk Vaccaost, marinerad portobello och picklade rotfrukter 175 kr

Matbeställningarna finns tillgängliga i Kafé Manegen 2 timmar innan föreställningens början

Vad finns att dricka?

I Kafé Manegen och i restaurang Storstugan serveras öl, vin, alkoholfri dryck och kaffe med mera.

Hur får jag sitta?

I Magasinet har vi byggt teatersalong med totalt 26 rader, arton stolar per rad. Ni bokar era platser i samband med biljettköp. Salongen har drygt 450 platser och huvudentrén vetter mot Kafé Manegens uteservering.

Finns garderob?

Nej, det finns inte någon garderob på området. Ta gärna med en extra tröja vid kyliga dagar/kvällar. Föreställningen ges under tak i godsets gamla sädesmagasin, som är oisolerat.

Vilket språk talas?

Föreställningen är på svenska.

Vilken åldersgräns gäller?

Det är inte någon åldersgräns. Barn betalar samma biljettpris som vuxna.

Covid-19

Vi följer alla rekommendationer och ev restriktioner med anledning av Covid-19 och ändringar kan komma med kort varsel. Skulle sommarens föreställningar behöva ställas in på grund av Covid-19 erbjuds återköp eller plats på nästa års föreställning, oavsett avbokningsskydd.

Var ligger Magasinet – Tjolöholms Slott?

Magasinet ligger beläget centralt på Tjolöholms område, nära parkeringarna. Det är den största byggnaden på godset och är en stor rödmålad trälada. Teatern är inomhus/under tak, men då byggnaden är oisolerad rekommenderas en varm tröja för kyliga kvällar.

Här kan du läsa mer om hur du tar dig till Tjolöholms Slott.

Är det funktionsanpassat?

Besökare med förbeställd rullstolsplats placeras i salongen på anvisade platser. Det finns totalt fyra rullstolsplatser placerade i salongens främre ytterkanter (två per sida). Tänk på att du behöver köpa en rullstolsbiljett så att vi kan förbereda er ankomst och ta emot er vid insläpp. Eventuell ledsagare får följa med kostnadsfritt på samma biljett.

Det finns handikapptoalett vid parkeringarna samt i Kafé Manegens byggnad, ca 30 meter från teatersalongen.

Parkering

Det är ca 200 meter från parkeringen till Magasinet där teatern ligger. Parkeringsavgiften är 50 kr för 4 timmar (extra tid 10 kr/timme). Parkeringen betalas enklast via appen Easypark, men det finns även parkeringsautomater (som tar kort och kontanter) i anslutning till parkeringen.

Ställplatser för husbil

Vi har Quick Stop, ställplatser för husbilar i anslutning till våra parkeringar. Läs mer om våra ställplatser här.

Vad kan man mer uppleva på Tjolöholm?

Det finns mycket att uppleva på Tjolöholm! Besök slottet och se alla vackra rum, promenera i trädgårdarna och naturen, ta ett dopp i havet, kika in i vagnsmuseet där du bland annat ser slottets första dammsugare (vikt ett ton!) och ät och drick gott i våra serveringar.

Boende

Passa på att förlänga ditt besök genom att bo över på godset. I den Carl Larsson-inspirerade allmogebyn finns ett flertal stugor att hyra. Här bor du i sekelskiftesstil med alla moderna bekvämligheter och egen trädgård. Klicka här för att se tillgänglighet och göra din bokning. 

Får jag ta med mig djur in i lokalen?

Nej.

Får jag ta med mig dryck eller mat in i lokalen?

Ja, dryck som är inhandlad i Tjolöholms serveringar går bra att ta med in i lokalen .

Finns det toaletter i anslutning till lokalen?

Ja, i Kafé Manegens byggnad, ca 30 meter från lokalen (även handikapptoalett). Det finns även toalett i samband med parkeringarna (även handikapptoalett).

Kan jag köpa öronproppar på plats?

Nej.

Finns det bra picknickplatser om man har med egen fika?

Javisst, det finns ett flertal platser för picknick, dels ute i närliggande skogar, men även nere bakom slottet på stranden. Vid stranden finns även ett par grillplatser att nyttja fritt. Klicka här för att hitta tips på bra picknickplatser.

Finns det annat kul att uppleva på Tjolöholms slott i sommar?

Självklart! På tjoloholm.se kan du läsa om allt som händer på Tjolöholm. Följ oss gärna via Facebook och Instagram, där berättar vi mer om verksamheten.

Var kan jag läsa mer om föreställningen?

På sidan hundraaringen.com läser du mer om föreställningen.

Några andra frågor?

Har du övriga frågor, vänligen kontakta oss på info@tjoloholm.se eller 0300-40 46 00.