Smygöppning lördag 18 december kl 11-16! I samband med det är alla som åker välkomna att lämna ett valfritt bidrag till vår insamlingsbössa för Musikhjälpen. Så snöra på dig skridskorna och hjälp till i kampen mot barnarbete!

Kom och förgyll vintermånaderna med Tjolöholms alldeles egna skridskobana!

Nu öppnar Tjolöholm upp för skridskoåkning i det anrika Magasinet, beläget centralt på området nära parkering, toaletter och kafé. Här erbjuds du en plats under tak där du kan glida fram över isen och känna den friska, kalla luften mot din kind. Vi välkomnar alla som önskar åka en stund eller bara känna på isen, liten som stor, gammal som ung.

I närbelägna Kafé Manegen finns varm dryck, fika och lättare lunch att köpa. Här finns också lekbyn, för alla barn som vill värma sig med lite inomhuslek (entré till lekbyn är 60 kr).

Kostnad och utrustning

Det är gratis att använda isbanan (parkeringsavgift tillkommer).

Vi har ingen utlåning av skridskor och hjälm på plats, utan detta får var och en ta med själv.

Om isbanan

Skridskobanan är tillverkad i hårdplast och består av ett antal miljövänliga polymerskivor. Detta underlag har liknande egenskaper som riktigt is och kan användas på precis samma sätt. Banans storlek är ca 8×15 meter.

Viktig information

All åkning sker på eget ansvar, men vi rekommenderar hjälm på banan för alla åldrar. Målsman ansvarar för sina barn.

Hos oss åker vi utan puck och klubba.

Hundar är tillåtna i lokalen, men endast på markerade ytor.

Vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens och statens rekommendationer när det kommer till utvecklingen av Covid-19. På grund av banans storlek på ca 8×15 meter har vi därför ett rekommenderat maxantal på 25 åkare samtidigt. Detta för att alla ska ha möjlighet att hålla avstånd och känna sig trygga hos oss. Då banan inte kommer att vara bemannad är det var och ens ansvar att se till så att detta sköts.

Öppettider

Isbanan är öppen kl 11-16 följande datum:

Alla dagar 25 december-9 januari

Fredag-söndag 14 januari-6 februari

Alla dagar 11-20 februari

Det finns även möjlighet att hyra lokalen. Kontakta info@tjoloholm.se för mer information och bokning.

Detta projekt är ett samarbete med Kungsbacka kommun Teknik, som är ägare av isbanan.