Fira påsken med middag i Storstugan! Välj en hel meny med förrätt, varmrätt och dessert för 355 kr, eller enstaka rätter. Under påsken är Storstugan öppen från skärtorsdag till annandag påsk kl 12-16. Vi tar inte emot fler bordsbokningar under påsk, men drop in-gäster är välkomna under alla dagar. Under påsk är det påskfirande på hela godset med bland annat den stora påskäggsjakten, och det är områdesentré för alla gäster. Läs mer om påskfirandet här.

Förrätt

Matjessilltartar, serveras med äppelkräm, råriven pepparrot, sellerimajonnäs samt smörstekt rågbröd och örtsallad (110 kr)

Varmrätter

Citron- och salviabakad lammstek, serveras med ragu på sotad lök, svenska äpplen och kål, potatispuré smaksatt med prästost samt rödvinssås med rosépeppar (179 kr)

Ugnsbakad torskrygg med ramslökstäcke, dillemulation, syrad rödlök, bakad cocktailtomat och kokt, smörslungad potatis (179kr)

63⁰C ägg och skogssvamp, serveras med tryffel- och rotselleripuré, ragu på små cannellinibönor, syrad rotselleri samt riven parmesanost och krasse (179 kr)

Dessert

Karamelliserat mjölkchokladägg, crumble på rostad mandel, bokhornsklöver och blåbärsmaräng, bananbreadkrutonger samt björnbärskräm (85 kr)

Övriga rätter

Pepparrotssoppa med krutonger, rädisa och salviakräm (110 kr)

Räksmörgås med 150 gram handskalade MSC-räkor samt hemgjord majonnäs, ägg, citron, gurka och tomat, serveras på svenskt hembakat bondbröd (169 kr)

Barnens favorit – hemlagade köttbullar, rårörda lingon, gräddsås samt kokt potatis (65 kr)