fbpx

Kalendarium

Här kan du ta del av vad som händer på Tjolöholm under årets alla månader. Slottsträdgården och omgivande naturområden är alltid öppna för besökare.

Alla Aktuella öppettider hittar du här.

Välkommen!

3 nov. – 3 nov. 2023

3 nov. – 3 nov. 2023

Arts- and Craftworkshop under höstlovet

Den 3:e November bjuds barn och unga in för att lära sig om hur det är att praktiskt arbeta med mönster, färg och form. Tillsammans med designar vi egna tapeter och tyger i klassisk Arts- and craftstil, som är känd för sina böljande mönster av gediget hantverk.

Influenser av Arts- and Craft kan ses genom Tjolöholm, både i den kringliggande naturen men framförallt i slottets...

Läs mer

17 nov. – 3 dec. 2023

17 nov. – 3 dec. 2023

Christmas Tea under julmarknaden

Välkommen in i värmen under julmarknaden för att uppleva smaker av julen. I den vackert dekorerade slottshallen serveras ni Tjolöholms egna te, tillsammans med brittiska snittar, pajer, scones och utsökta bakverk med smak av julen.

Passa på att sätt guldkant på ditt julmarknadsbesök med Christmas Tea och en visning av det pampiga slottet, det blir en upplevelse ni sent kommer...

Läs mer

25 nov. – 3 dec. 2023

25 nov. – 3 dec. 2023

En strålande jul tjolöholms slott emelie sundborn

En strålande jul i Slottskyrkan

Duetten har under de senaste åren hyllats för sina magnifika framträdanden längs västkusten, där de har förtrollat publiken med storslagna duetter och personliga tolkningar av klassiska sånger från världsscenen. Den stämningsfulla julkonserten äger rum i Slottskyrkan på Tjolöholm och kommer att blanda traditionella julsånger med spännande crossovers och popinfluerade...

Läs mer