Under mellandagarna är slottet öppet för besökare. Börja gärna besöket med en uppfriskande promenad i slottsträdgården eller runt godsets ägor, innan slottets värmande brasor välkomnar dig. Är det snö kanske det även blir hisnande pulkaåk i backen mellan slottet och havet?

Slottet är öppet kl 12-16 den 25-30 december. I slottsmatsalen är det kaffeservering med smörgåsar och julinspirerade bakverk. Det finns också möjlighet att följa med på en visning bland slottets julpyntade rum och salonger. Klicka här för exakta visningstider och priser. I mån av plats kan du även köpa visningsbiljetter direkt på slottet.

Nytt för i år är att det är dramatiserad barnvisning den 27 och 28 december kl 10.30. Följ med kammarjungfrun Ottilia när hon visar upp slottets salar och vrår för alla nyfikna barn. Klicka här för mer information och biljetter. Endast förköp till dessa visningar. 

Missa inte heller traditionsenlig julbön i Slottskyrkan 24 december kl 17 eller nyårsbönen i Slottskyrkan 31 december kl 16.