Tjolöholm är en plats som erbjuder inspiration, upptäckter och unika upplevelser året om. Här kan du utforska slottet med en enastående design och innovativa lösningar, njuta av nationellt erkända trädgårdar, utforska fantastiska naturområden, upptäcka vår exklusiva Slottsbutik, bo i vårt unika kulturhistoriska hotell och avnjuta läcker mat lagad med omsorg. Kafé Magasinet erbjuder en stor variation av hembakat, medan Restaurang Storstugan frestar med en härlig meny komponerad utifrån lokala råvaror och säsongens smaker.

År 2022 utsågs Tjolöholm till ett filmiskt världsarv av Internationella filminstitutet, och vi är stolta över att ha varit en inspelningsplats för flera storfilmer, däribland Lars Von Triers “Melancholia”

Nu har vi tillfälligt stängt fram till mellandagarna, 25/12-7/1, då vi öppnar upp mat- och fikaservering i slottet samt erbjuder en mindre version av Slottsbutiken i slottshallen. Kom och njut av lunch och fika i den magnifika slottsmatsalen och gå på slottsvisning, guidad eller på egen hand. Mer information om mellandagarna hittar du under Aktuellt.

Hoppas vi ses!