Tjolöholms Slott har möjlighet att utveckla verksamheten tack vare många engagerade företag och privatpersoners engagemang för att godsets natur- och kulturvärden skall bevaras och utvecklas för allmänheten. Just nu vill vi rikta ett särskilt tack till:

Nya bänkar tack vare Tjolöholms Vänner

Med hjälp av Tjolöholms Vänner har det tillkommit nya och tidstypiska parkbänkar runt slottet. De vackra bänkarna är hantverksmässigt tillverkade efter en modell från Stockholmsutställningen 1897. Enskilda personer och företag kan skänka 10.000 kr och få sitt namn på en av bänkarna i den vackra slottsmiljön. Tjolöholms Vänner har även sponsrat tre bågar i den nyuppförda rosengången.

Vackra foton tack vare Ottosson Photo

Under skördefesten och julborden fick slottet fint besök av Ottosson Photo som sponsrade med vackra bilder i skörde- och juletid! Tack för detta! Benny Ottosson och hans team har också tagit många fina bröllopsfoton från Tjolöholms bröllop.

Samarbeten

Tjolöholms Slott samarbetar med en rad organisationer och företag. Slottet är bland annat medlem i ICOM (International Council of Museums), SSPPG (Swedish Society of Public Parks and Gardens) och EGHN (European Garden Heritage Network). Stiftelsen får stöd från Kungsbacka kommun, Region Halland, Länsstyrelsen i Halland och Folkuniversitetet.