Tjolöholms Slott stod klart 1904, och godset utgör med sin unika natur- och kulturmiljö ett populärt besöksmål på den halländska kusten. Varje år kommer omkring 250 000 besökare till Tjolöholm. Storstugan håller öppet helger under hela året, varje dag under juni, juli, augusti samt vid julmarknad och för julbord.

Nu vill Stiftelsen Tjolöholm utveckla köket och söker därför en kreativ kock med gröna fingrar och lust till att bidra till nästa steg i Storstugans kulinariska utveckling. Du ska medverka till att, tillsammans med våra två nuvarande kockar, vidareutveckla den grund som Storstugans verksamhet vilar på.
– Se till att Storstugans meny håller en hög ekologisk, närproducerad och hemlagad nivå
– Har ett eget driv och känsla för att maten är en viktig del av Tjolöholms utbud
– Kockutbildning med minst 3 års erfarenhet
– HACCP utbildning

Arbetet som kock kräver prioriterings- och samarbetsförmåga samt öppenhet för utbyte av kunskaper och erfarenheter. Som person är du strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Du trivs med att vara en i gruppen och har lätt för att samarbeta. Du är kreativ, engagerad och driver ditt arbete framåt på egen hand och tillsammans med övriga.

Tjolöholms Slott tillämpar 6 månaders provanställning för denna tjänst. I tjänsten ingår helg- och kvällstjänstgöring. B-körkort krävs. Tjolöholms Slott är en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

För ytterligare information kontakta:
Christian Haneson, Hotell- och restaurangchef Tjolöholms Slott
christian.haneson@tjoloholm.se, 0769-42 30 11

Din ansökan

Passar denna beskrivning in på dig så är du varmt välkommen att skicka in ditt cv och ett personligt brev till oss på info@tjoloholm.se. Märk mejlet ”Ansökan kock i Storstugan”. Skicka in din ansökan med löneanspråk så fort som möjligt. Vi intervjuar löpande. Tillträde snarast.