Här kan du läsa om vilka lediga tjänster det finns på Tjolöholms Slott just nu.

Områdes- och entrévärdar

Vi söker dig som vill vara med och arbeta på Tjolöholm Slotts årliga evenemang julmarknaden 17-19 november och 22-26 november.

Till slottet, entrékassorna och till hela området söker vi värdar/funktionärer. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska och med engagemang för service och gott värdskap. Du bör ha kassavana och vara minst 18 år. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil. Ansökningar skickas direkt till: karin.kvicklund@tjoloholm.se

Projektanställd byggnadsvårdssnickare

Vill du arbeta med att återställa ett hus i Tjolöholms allmogeby? Nu söker vi byggnadsvårdssnickare som kan arbeta med att iordningställa ett bostadshus byggt i början av 1900-talet. Läs mer om tjänsten här.

Städpersonal

Vi söker även städpersonal som skall jobba med städ på slottet och i hotellverksamheten samt med tvätt. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se.

Serveringspersonal

Till slottet och Storstugan behövs serveringspersonal. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt serveringsvana med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se

Trädgårdspersonal

Tjolöholms Slott har stor trädgård och vidsträckta naturområden. Här erbjuder vi i första hand säsongs- och timanställningar. Vi samarbetar också med trädgårdsutbildningar om praktikplatser. Ansökningar skickas till trädgårdsmästare Eva Rosén, eva.rosen@tjoloholm.se.

Vaktmästare

På Tjolöholms gods finns många byggnader som behöver underhåll. Våra arrangemang och dagliga verksamhet behöver också ha ett fungerade vaktmästeri. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta med vaktmästeri, som snickare eller tekniker. I första hand erbjuds säsongs- och timanställningar. Ansökningar skickas till niklas.martis@tjoloholm.se.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till info@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till info@tjoloholm.se.