Här kan du läsa om vilka lediga tjänster det finns på Tjolöholms Slott just nu.

Säsongspersonal i Slottsbutiken

Bli Tjolöholms ansikte utåt och arbeta med försäljning och kundservice mot godsets besökare. Läs mer här.

Evenemangsutvecklare

Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla evenemang på godset och omsätta godsets speciella karaktär i unika evenemangupplevelser. Läs mer om tjänsten här.

Kock till Storstugan

Nu söker vi en kreativ kock till Storstugan! Läs mer om tjänsten här. 

Städpersonal

Vi söker även städpersonal som skall jobba med städ på slottet och i hotellverksamheten samt med tvätt. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se.

Serveringspersonal

Till slottet och Storstugan behövs serveringspersonal. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt serveringsvana med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se

Trädgårdspersonal

Tjolöholms Slott har stor trädgård och vidsträckta naturområden. Här erbjuder vi i första hand säsongs- och timanställningar. Vi samarbetar också med trädgårdsutbildningar om praktikplatser. Ansökningar skickas till trädgårdsmästare Eva Rosé, eva.rosen@tjoloholm.se.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till info@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till info@tjoloholm.se.