Här kan du läsa om vilka lediga tjänster det finns på Tjolöholms Slott just nu.

Vaktmästare

Nu söker avdelningen Evenemang och Vaktmästeri tillökning till sitt team. Här får du chansen att arbeta i en kulturhistorisk miljö, med volymevenemang och med service till organisationens olika avdelningar samt egendomens besökare.

Du kommer ingå i ett arbetslag av fyra personer som utöver arbetet med internservice även arbetar med planering och genomförande av evenemang på godset. På Tjolöholm hittar du en spännande arbetsplats med runt trettio anställda på årsbasis och många fler säsongsanställda.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Start och lön enligt överenskommelse. Kvalifikationer: B-körkort samt hjullastar- eller truckkort. Läs mer och ansök om tjänsten här.

Slottsguider och evenemangspersonal

Vill du arbeta extra på Tjolöholms Slott? Skicka gärna din ansökan till oss. Vi har verksamhet året runt och öppet dagligen under sommaren.

Är du intresserad av att arbeta som guide eller i slottsbutiken, skicka ansökan till karin.kvicklund@tjoloholm.se. Är det främst våra evenemang du vill arbeta på, skicka ansökan till david.dagemark@tjoloholm.se.

Städpersonal

Vi söker även städpersonal som skall jobba med städ på slottet och i hotellverksamheten samt med tvätt. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt städvana inom städyrkesbranschen med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till maria.forssell@tjoloholm.se.

Serveringspersonal

Till slottet och Storstugan behövs serveringspersonal. Vi söker personer med goda språkkunskaper i svenska och engelska samt serveringsvana med minst ett års erfarenhet. Intyg och referenser krävs. I första hand är det timanställningar vi erbjuder. Ansökningar skickas direkt till peter.wall@tjoloholm.se.

Trädgårdspersonal

Tjolöholms Slott har stor trädgård och vidsträckta naturområden. Eventuella nyanställningar kommer att annonseras här. I första hand rör det sig om säsongs- och timanställningar. Vi samarbetar också med trädgårdsutbildningar om praktikplatser. Kontaktperson är chefsträdgårdsmästare Eva Rosén, eva.rosen@tjoloholm.se.

Vaktmästare

På Tjolöholms gods finns många byggnader som behöver underhåll. Våra arrangemang och dagliga verksamhet behöver också ha ett fungerade vaktmästeri. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta med vaktmästeri. I första hand erbjuds säsongs- och timanställningar. Ansökningar skickas till david.dagemark@tjoloholm.se.

Spontanansökningar

Om du är intresserad av att jobba inom andra delar av verksamheten är spontanansökningar välkomna till info@tjoloholm.se. Eftersom det är 3-4 km från närmaste busshållplats rekommenderas körkort och egen bil, oavsett vilken del av verksamheten man vill arbeta inom.

Praktikplatser

Vi tar årligen emot ett antal praktikanter från högskola och andra yrkesinriktade utbildningar. Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Skicka din förfrågan till info@tjoloholm.se.