Komponera er personliga bröllopsmeny i samråd med Storstugans köksmästare! Tillsammans skapar ni en oförglömlig gourmetupplevelse där ni inspireras av personliga smakpreferenser, säsongens primörer, kärleksminnen, familjens nationalitet och Storstugans festtraditioner.

Välkomsttilltugg

Ljumma tunnbrödssnittar med panchetta och västerbottenost
Färskostfyllda krustader
Laxsnittar med pepparrotsost och äpple
Chokladdoppade jordgubbar

Förrätter

Smördegshjärta med västkuströra på salladsbädd
Sparris med Tvärnöskinka och parmesanost
Rökt laxbakelse med ruccola och örtvinägrett
Pepparrotssoppa med rädisor och hembakt bröd

Huvudrätter

Örtfylld majskyckling, serveras med syrade rotsaker och örtsås samt mandelpotatis
Ugnsbakt torskfilé med pepparrotscreme, serveras med smörslungade primörer samt färskpotatis
Porterstek på kött från Tjolöholms Gård, serveras med svartvinbärssås och säsongens rotsaker samt potatis
Marinerad kalkonfilé med äpple-och pepparrotssås, serveras med säsongens grönsaker samt potatis

Desserter

Peach Melba med hemgjord vaniljglass
Fläderpannacotta med färska jordgubbar
Chokladmousse med färska bär och crumble
Engelsk Trifle (klassisk engelsk dessert)