Slottskonferens

Vid en konferens på Tjolöholms Slott får ni hela slottet för er själva. På morgonen välkomnas ni med slottets frukosttallrik och som konferensrum används den vackra matsalen, så långt från ett vanligt mötesrum man kan komma. I slottshallen serveras en två rätters lunch med kaffe och chokladtryffel. Lite senare dukar vi upp vår omtalade afternoon tea på brittisk vis med bl a nygräddade scones. En rundvisning i slottet ingår alltid och vi rekommenderar även en promenad i parken mot havet. Kanske vill ni även ta en kaffepaus i form av picknick vid havet? Som avslutning på konferensen kan vi anordna olika provningar, t ex choklad- och whiskyprovning i vinkällaren.

Konferera i folkviseton

Den nationalromantiska Storstugan är en inspirerande och avkopplande mötesmiljö! Ni får hela huset för er själva och vår konferensvärdinna finns alltid till er tjänst. Vid ankomst möts ni av en härlig ost- och skinksmörgås på surdegsbröd. Till lunch serveras en husmanskost tillagad av närproducerade råvaror. Under eftermiddagspausen serveras afternoon tea på äkta brittiskt vis.

Heldagskonferens, minst 15 pers, 700 kr exkl moms per person.
Halvdagskonferens, minst 20 pers, 550 kr exkl moms per person.

Aktiviteter

Vi hjälper er att boka minnesvärda aktiviteter som får hela gruppen att trivas tillsammans:
Matlagningskurser i slottsköket
Provning av franska lantostar och vin, whisky och choklad, choklad och vin eller cognac och choklad
Körsång
Pröva på ett musikinstrument och låt musiken flöda tillsammans
”Mordmiddag”
Kreativ målning
Kajakpaddling
Orientering
Överlevnadskurser
Olika slags spel och lekar

Kontakta Maria Förssell Six på Tjolöholms Slott tel 0300-40 46 00, eller skicka e-post till bokning@tjoloholm.se, så berättar vi mer och hjälper dig med din bokning.