Tjolöholms bröllopsblogg »

BRÖLLOPSMENYN PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT IKVÄLL

 

Marianne, Espen och deras barn Helmer utanför Storstugan igår kväll.

Marianne, Espen och deras barn Helmer utanför Storstugan igår kväll.

 

 

BRÖLLOPSMENY DEN 16 AUGUSTI 2014

 

Tilltugg:

Svensk löjrom med gräslökscreme och tunnbrödschips

Minipaj med oliver, soltorkadtomat & basilika

Fördrink: Cava Arretey, Spanien

 

Förrätt:

RÄKOR & HAVSKRÄFTA

Smaksatta med citron, dill & pepparrot, serveras med skottsallad

Och nyrostad brioche

Vin: Duck pond Pinot Gris, USA

 

Varmrätt:

HELGRILLAD KALVFILÉ

Serveras med krämiga kantareller, rostade lokala rotfrukter samt rödvinssåsreduktion

Vin: Callia magna Shiraz, Argentina

 

Dessert:

CRANACHAN PÅ RÖDA BÄR

Skotsk dessert med karameliserade havregryn, whiskey och vaniljcreme serveras med persikosorbet

Vin: Mistral Moscato d’Asti DOCG, Italien

 

 

Deras bröllopsmeny på Tjolöholms slott ikväll är komponerad av slottsköksmästare Jerker Andersson.

 

 

Varma lyckönskningar till brudparet, önskar vi på Tjolöholm!

Besök gärna deras bröllopsblogg mariannebeate.com

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*