Tjolöholms bröllopsblogg »

BRÖLLOPSMENYN I LÖRDAGS

Fotograf Benny Ottosson..

 

Tilltugg:

Parmaskinksrullad fylld med örtfärskost serveras på tunnbrödschips

Mini bruschetta på plommontomat smaksatt med limebasilika

Cava Arretey, Spanien

 

Förrätt:

Citronbakad rårökt Savolax

Serveras med färskpotatis, vårlökscreme, dillgravad laxrom och pepparrot. Örtskottsallad

Attitude Sauvignon Blanc, Frankrike

 

Varmrätt:

Citrontimjansstekt Svensk oxfilé

Serveras med ugsnbakad sommarlök, potatis, Västerbottenkompott samt dragon och körsbärstomatsås

Callia Magna Shiraz, Argentina


Dessert:

Chokladfondant

Serveras med jordgubbssorbet smaksatt med stjärnanis och vanilj

Samt limesockrade jordgubbar

Sweet goat, late harvest, Chile

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*