Tjolöholms bröllopsblogg »

LJUSMEDIA KOMMER TILL BRUDPARENS DAG PÅ LÖRDAG!

Ljusmedia

~

Vad är Ljusmedia? 

Vi är tre ambitiösa killar som brinner för att dokumentera och skapa vackra minnen för bröllopspar. Vi har fem års erfarenhet av fotografering samt filmatisering av bröllop. ”Vi fångar ögonblicken ni vill minnas för alltid.”

Vi alla tre har mycket erfarenhet av fotografering och filmning och vi såg detta som en bra möjlighet att erbjuda bröllopspar ett helhetspaket, där vi erbjuder fotografering och filmning både från marken och luften, av högsta kvalité! Vi träffades för tre år sen, och vi lär oss varje dag något nytt av varandra.

Vi erbjuder alla bröllopspar på Tjolöholms Slott en exklusiv bröllopstrailer som innehåller alla highlights från dagen, snyggt filmat från både marken och luften, klippt och redigerad efter era önskemål i kanske en romantisk, filmisk eller flashigare tappning. Ni har även möjlighet att bli fotograferade både på och i slottet. Vi anpassar oss efter era önskemål för att ni ska minnas er underbara dag för alltid.

Vi älskar den vackra miljön på Tjolöholm. Med den vackra naturen samt havet går det att hitta miljöer för fotografering och filmning som slår det mesta.

Vårt mål är att vara det trygga och mest givande alternativet av bröllopsfotografer och filmare som innefattar allt från överskådliga filmklipp, blandat med snygga närklipp och detaljer.

Ser ni framemot att medverka på Brudparens Dag och möta nästa års Tjolöholmsbrudpar?

Vi ser jättemycket fram emot att få visa oss, och vår verksamhet på denna dag. Vi tror att det är rätt sätt för oss att nå ut till våra nya brudpar.

 

www.ljusmedia.com

 

LjusMedia mässerbjudande

 

Läs mer om Brudparens Dag den 28 januari 2017 genom att klicka här. Varmt välkomna!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*