Tjolöholms bröllopsblogg »

LILIAN ELISE & JON FREDRIKS BRÖLLOPSMENY

.

BRÖLLOP PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT

6/6 – 2015

.

TILLTUGG

Toast med räkor, krabba & dill

Parmaskinksrulle fylld med färskost och melon

Fördrink Cava Arretey, Spanien

.

FÖRRÄTT

Lax & pilgrimsmussla

Serveras som carpaccio med rucola, parmesan, rostade pinjenötter samt olivfoccacia

Vin: Louise Robin, Chablis

 .

VARMRÄTT

Hjort från Ulvered

Helgrillad hjortytterfilé med smörstekt sparris och kantareller,
färskpotatiskompott smaksatt med västerbottenost & gräslök samt rödvinssås

Vin: Saint Esprit, Delas, Côtes-du-Rhône

.

DESSERT

Choklad & hallon

Chokladfondant med hallon– och vaniljsorbet samt limesockrade sommarbär

Vin: Recchia Recioto della Valpolicella Classico DOC

.

 

ottossonphoto

 

Köksmästare: Jerker Andersson

Fotograf: Benny Ottosson, OttossonPhoto

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*