Öppet varje dag 26 maj-31 augusti. Slottsträdgården, naturområdena och badstranden är tillgängliga dygnet runt.

Eldningsförbud

På Tjolöholm råder totalt eldningsförbud samt rökförbud. Förbudet gäller även all grillning. Risken för bränder växer till extrema nivåer. Var uppmärksam på att förbudet innefattar grillning på fasta grillplatser, användning av campingkök eller engångsgrillar, grillning på ställplats med mera. Förbudet omfattar användning av grillkol, ved, gasol, t-sprit eller andra fasta, flytande eller gasformiga bränslen. Det enda undantaget är elgrill.

Slott

Den märkliga slottsbyggnaden är öppen för visningar dagligen kl 11-15. Du kan välja mellan att följa med på en slottsvisning där du får veta mer om slottets historia och arkitektur, eller en visning av 2018 års stora utställning, ”Downton – I nöd och lust”.

Köp biljetter till slottsvisningarna

Trädgård

Följ med en av slottets trädgårdsmästare på en vandring genom Tjolöholm trädgårdar. Dagligen den 30 juni-31 augusti kl 14.

Köp biljett till trädgårdsvisningarna.

Barn och familj

Lekutställningen Emil! och det familjevänliga Kafé Manegen är öppen dagligen kl 10.30-16. Lekskeppet vid badstranden är tillgängligt dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om alla aktiviteter för barn.

Mer att upptäcka

På Tjolöholm finns mycket att upptäcka! Missa inte Museistugan Hemtrefnaden med sin dignande köksträdgård och slottskyrkan i allmogebyn. I vagnsmuseet inryms både godsets imponerande vagnssamling och en klädkammare för små och stora tidsresenärer. Öppet dagligen kl 12-16.

Mat och dryck

Restaurang Storstugan är öppen dagligen kl 12-16. Boka gärna bord på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.

Kafé Manegen och lekutställningen Emil! är öppet dagligen kl 10.30-16.

Alla besökare är varmt välkomna att ta med egen matsäck och njuta av picknick i slottsträdgården eller i naturområdena. På badstranden finns grillplatser och picknickbänkar för allmänheten.

Shopping

Slottsbutiken i Manegen och sommarbutikerna Mary’s Summerhouse och Mrs Curlies är öppna dagligen kl 10.30-16.

Boende

Att checka in på Tjolöholm är inte som att komma till ett vanligt hotell. Här bor man i eget hus, i historisk miljö som gäster på godset. Det går bra att stanna en natt, weekend eller veckovis. Välkomna att boka på 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se.