Bli slottsherre och slottsfru för en långhelg! Finn lugnet och kärleken under en avkopplande weekend i anrik slottsmiljö. Att bo på Tjolöholms Slottshotell är inte som att checka in på ett vanligt hotell. Istället bor ni som gäster på godset, avskilt i ett eget hus. Ni rår om er själva och i ert egna hem har ni tillgång till allt från fullutrustat kök till en separat trädgård.

Romantisk weekend i Grindstugan

Den pittoreska Grindstugan är Tjolöholms mest exklusiva boende. Inredd i sekelskiftesstil med allmogekök och öppen spis i vardagsrummet. Den egna trädgården prunkar i engelsk cottagestil och erbjuder en bedårande utsikt över strandängarna.

Långweekend, (tre nätter), för 3 750 kr per person inklusive frukost i eget kök. När ni bor i Grindstugan bjuder vi på antingen romantiskt arrangemang med champagne, frukt, choklad eller ett paket med lyxiga spaprodukter samt juice och färsk frukt. Morgonrockar och blommor ingår i båda paketen.

Svensk idyll i Allmogebyn

I Allmogebyn finns möjlighet att bo i de vackra gamla arbetarbostäderna med egen trädgård. Inredningen går i genuin nationalromantisk stil med himmelssäng, kakelugn och vedspis.

Långweekend, (tre nätter), för 2 250 kr per person med frukost i eget kök.

Bokning

Vill ni boka något av våra boenden – Grindstugan, Allmogebyn eller Gemaket? Kontakta oss på info@tjoloholm.se eller ring på telefon 0300-40 46 00.