SLOTTSVISNINGAR, SLOTTSBUTIKEN & SERVERING

Tjolöholms Slott är öppet året runt, varje dag under sommaren och helger resten av året. Slottsträdgården och omgivande naturområden är alltid öppna för besökare. Under respektive månad hittar du exakta öppettider. Välkommen!

1 sept. – 30 sept. 2018

1 sept. – 30 sept. 2018

SONY DSC

Öppet i september

Slottet är öppet för visningar lördagar och söndagar i september. Du kan välja mellan att följa med på en slottsvisning där du får veta mer om slottets historia och arkitektur, eller en visning av 2018 års stora utställning, "Downton - I nöd och lust". Köp biljett här.

I Manegen är...

Läs mer

2 sept. kl. 14 – 16 2018

2 sept. kl. 14 – 16 2018

Will Rose_August_Tradgard-5807

Sagovandring för hela familjen

Följ med på en vandring i de vackra omgivningarna. Vandringen går i sagans tecken och tar med dig till platser du troligen inte sett förut!

Vandringen arrangeras av Historia & Framtid/Kungsbacka trädgårdsvänner tillsammans med Allas barnbarn. Samlingen utanför Slottsbutiken, kostnad 50 kr per barn betalas på plats. Föranmäl ditt deltagande på e-post...

Läs mer

9 sept. kl. 15 2018

9 sept. kl. 15 2018

SONY DSC

Löparguidning

Upptäck slottets stigar på ett nytt sätt! Med trädgårdsmästare Andreas Blomberg som guide joggar ni lugnt tempo i skogarna runt slottet och ut till Storeskog. Längs vägen blir det flera stopp där ni får veta mer om slottets natur och se vackra utsikter. Få inspiration till egna springturer på Tjolöholms stigar i fantastisk miljö.

Längd ca 7 km i varierad terräng. Guidningen...

Läs mer

Downton - I nöd och lust

Läs mer

Följ med runt i Sveriges märkligaste slott

Läs mer

Lek i Emils Katthult

Läs mer

Sommarvecka vid havet?

Läs mer

Afternoon tea enligt slottets brittiska traditioner

Läs mer

John Taylor väntar på våren

Läs mer